• Hjem

Den kulturelle spaserstokken

Er du artist, musiker, kunstner, foredragsholder, kursholder eller lignende, og ønsker å opptre eller ha aktivitet for seniorer? Da kan du melde inn programtilbud til den kulturelle spaserstokken.

Den kulturelle spaserstokken i Mandal søker utøvere og program som passer i forskjellige format; fra større, åpne arrangement til intimkonserter / mindre arrangement, i ulike sjangere og på ulike arenaer.

Ulike typer oppdrag

• Vi vurderer alle tilbud ut fra hvordan det passer inn i det øvrige programmet og hvilket format som egner seg best, og tar kontakt med utøvere/program som er aktuelle.
  • Utøverne honoreres etter faste takster.

Meld inn programtilbud

Dette gjøres ved å sende mail til ansvarlig i kommunen. I mailen beskriver du programforslaget /ditt konsept, hvilken sjanger dere representerer, eventuelle tekniske spesifikasjoner og gjerne lenke til nettside/lydfil e.l.

Mer om

postboks 905, 4509 Mandal