Havneanlegg i Mandal

Mandal Havn KF opererer på Norges sydspiss med trafikkhavn, gjestehavn, fiskerihavn og flere småbåthavner.

Trafikkhavn

Gismerøya havneanlegg med 170 m dypvannskai og tilliggende lagerplass både inne og ute.

Fiskerihavn

Fiskerihavnen ligger rett nord for trafikkhavnen på Gismerøya og og har tilsammen ca 200 m kaiplass.

Gjestehavn

Gjestehavnen ligger midt i byen og har plass til ca 100 båter.  I småbåthavnene er det plass til nærmere 800 båter fordelt på 5 havneanlegg.

Vi er opptatt av å legge best mulig til rette for alle våre kunder ved å være fleksible og løsningsorienterte.

Strømsvika

Info inn her