• Hjem

Bygging av ny E-39 gjennom Mandal

Det er Nye Veier som står for planlegging og bygging av nye E39 som skal gå igjennom Mandal. Du vil derfor finne oppdatert informasjon på deres nettsider. Lenke til hvert prosjekt finner du under.

Nye E39 Mandal øst - Mandal by

Kart - E39 Mandal øst - Mandal by

Strekningen Mandal øst – Mandal by er definert som kontrakt B. Kontraktsmodellen er tidliginvolvering med utførende entreprenør som skal bidra i reguleringsprosessen. Strekket har følgende hovedtall: 4-felts motorvei (ny E39) med cirka lengde på 7 km. 2-felts fylkesvei (ny tilkomstvei til sentrumsnært Mandal) 7 km.

Mer informasjon om E39 Mandal øst - Mandal by

E39 Mandal - Lindesnes - Lyngdal

kart - E39 Mandal - Lindesnes - Lyngdal

Nye Veier har informert at man vurderer ny E39-korridor fra Mandalselva gjennom Lindesnes kommune til Herdal i Lyngdal kommune. Den nye korridoren er tenkt å erstatte dagens vedtatte kommunedelplanlinje. Planleggingsarbeid pågår.

Mer informasjon om E39 Mandal - Lindesnes - Lyngdal

Postadresse: