• Hjem

Bredbåndsutbygging i Mandal

Det er søkt om statsstøtte til utbygging av brebåndsnett  for området Aurebekk i Mandal.

Klikk her for å få opp kart over området Aurebekk

Ettersom det bare gis statsstøtte til nestegenerasjons bredbånd (med nedlastingshastigheter på minst 30 Mbit/s), er det bare eksisterende eller planlagte nett med tilbud om slik hastighet som skal kartlegges.

Planer om utbygging

Aktører som allerede har – eller har planer om utbygging av - slikt bredbåndsnett i hele eller deler av områdene angitt ovenfor, bes derfor melde fra om dette til:

Kjell Pedersen-Rise, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 01.10. 2018.

For aktører som ikke allerede har nett i området, men som har planer om å bygge ut i de nærmeste tre årene, skal planene være konkrete.

Oversikt over øvrige områder i Agder som det er søkt statsstøtte til

Postadresse:

Besøksadresse: