Forebygging av radikalisering og voldelig ekstremisme | Mandal

Kommunene i Lindesnesregionen, ved rådmannsutvalget, ønsker å styrke arbeidet med å forebygge radikalisering og voldelig ekstremisme.

I den sammenheng har regionen utarbeidet en felles veileder. I veilederen vises det blant annet til bekymringstegn, hva du skal gjøre hvis du har en bekymring og hvem du skal kontakte.

Veilederen er ment for både du som er ansatt i førstelinjetjenesten og du som privatperson. Veilederen er finansiert av Lindesnesrådet. Lindesnesregionens SLT koordinator; Siri Løvås Severinsen har hatt ansvaret for å koordinere arbeidet.

postboks 905, 4509 Mandal

Vakttelefoner