Mandal kulturskole

Logo - Mandal kulturskole

Mandal kulturskole har i dag ca 300 elevplasser hvor barn og ungdom spiller instrument, synger, går på teater, tegning og keramikk. Det foregår undervisning fire dager i uken, fra klokken 13.00 og utover ettermiddagen.

Det er ventelister på noen av våre tilbud, og man må derfor noen ganger vente en stund på å få tilbud fra oss. Så snart noen avslutter sin plass, vil nye elever få tilbud om ny plass via epost eller telefon.

Søke om plass ved kulturskolen

Det er forskjellige søknadsskjema for nye og eksisterende elever. Skjemaene sendes inn elektronisk, og du må fylle ut informasjon om søker, foreldre/foresatte med mer.

Du som søker vil i løpet av juni få tilbakemelding via sms/tlf/brev dersom du er tatt opp på et av ønskene dine. Dersom du ikke har fått beskjed, betyr det at du fortsatt står på venteliste.

Klikk her for informasjon og søknadsskjema på mandalkulturskole.no

postboks 905, 4509 Mandal

Vakttelefoner