Hopp til her

Søk nasjonal tilskudd for inkludering av barn og unge

Barneben - foto: Ben Wicks

Til lag, foreninger, offentlige instanser og private aktører i Mandal - du kan nå søke Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn og unge (tidligere inkludering av barn i lavinntektsfamilier/ Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom).

Tilskuddene rettes mot barn og ungdom og gjelder tiltak innen kultur, fritids- og ferieaktiviteter. Det elektroniske søknadsskjemaet publiseres i Bufdirs søknadsportal.

Søknadsfristen er 13. desember 2019

Hvem kan søke?

Offentlige instanser, private aktører og frivillige organisasjoner kan søke om midle

KLIKK HER FOR INFORMASJON OG SØKNADSSKJEMA - BUFDIR.NO