Hopp til her

Kommuneplan for nye Lindesnes kommune

Lindesnes, Mandal og Marnardal kommune har i dag hver sin kommuneplan. Delprosjekt kommuneplan arbeider med å lage forslag til ny felles samfunnsdel, som skal vedtas av det nye kommunestyret i 2020.

Det lages ikke felles arealdel før kommunesammenslåingen. Både Lindesnes og Mandal kommune arbeider med nye arealplaner. Disse, samt arealplanen i Marnardal kommune må vedtas som kommunedelplaner i nye Lindesnes.

Les mer om kommuneplanarbeidet for nye Lindesnes her

(juli: 10-14)