Hopp til her

Offentlig ettersyn - områderegulering for E-39 Mandal - Lyngdal Øst

Planutvalget vedtok i møte 10.04.19 å legge ut forslag til områderegulering, med konsekvensutredning for fremtidig E39 mellom Mandalskrysset og Herdal i Lyngdal, til offentlig ettersyn. Planforslaget omfatter kommunene Mandal, Lindesnes og Lyngdal. Gå til www.e39mandal-lyngdal.no for å se alle plandokumentene i saken.

Innspill til planforslaget kan sendes via medvirkningsportalen DinE39.  I DinE39 er det publisert en 3D-modell hvor det er mulig å få en enkel og god oversikt over viktige elementer i veiprosjektet.

Innspill kan også sendes på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller brev til Sweco Norge AS, postboks 80 Skøyen, 0212 Oslo. Merk emnefelt med E39ML - Innspill planarbeid.

Frist for innspill til planforslaget er 14.06.19.

Hvis dere ønsker å lese planforslaget på papir, finner dere dette på tjenestetorvet, Mandal rådhus.

I forbindelse med offentlig ettersyn inviteres det til folkemøte 22.05.19 fra kl. 18-21 i Buen kulturhus.

Spørsmål om planforslaget rettes til Mandal kommune ved Jonny Grundeland eller til Nye Veier v/ Håkon Lohne på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

postboks 905, 4509 Mandal

Åpningstider:
Mandag - fredag kl. 09-15 (juli: 10-14)