Hopp til her

Offentlig ettersyn av forslag til Detaljregulering for Furulunden

Planforslaget erstatter tidligere reguleringsplan for Furulunden og følger opp intensjonen om friområde og rekreasjonsbruk. Det er gjort avveininger mellom hensynene til rekreasjon, naturverdier og kulturverdier. Det er ikke lagt opp til ny boligbebyggelse eller nye boenheter, men det er lagt inn mulighet for noen mindre bygg som støtter bruken som friområde.

Dokumenter er også tilgjengelige på Tjenestetorget på Mandal rådhus.

Merknad til planforslag eller eventuell klage på endring av reguleringsplan må fremsettes skriftlig og sendes til Teknisk forvaltning, Postboks 905, 4509 Mandal eller elektronisk til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Frist for merknader til planforslaget er 09.11.19.

Lenke til planregisteret for Furulunden

(juli: 10-14)