Skatt sør tilbyr gratis kurs for nye næringsdrivende høsten 2018

Logo Skatt SørSkatteetaten arrangerer kurs tilpasset deg som nettopp har startet virksomhet. Kursene arrangeres over hele landet og er gratis. Du kan velge mellom kurs for enkeltpersonforetak (ENK) eller aksjeselskap (AS).

Kurset inneholder grunnleggende informasjon om skatt, merverdiavgift, elektronisk innlevering og litt om krav til regnskap. Det passer derfor også for dere som går med tanker om å starte, men som ennå ikke har registrert organisasjonsnummer i Enhetsregisteret.

Varighet er 4 timer som gjennomføres enten på kvelds- eller ettermiddagstid. Merk at det er separate kurs for de to organisasjonsformene enkeltpersonforetak (ENK) og aksjeselskap (AS).
Kursene kjøres i Kristiansand, Skien, Tønsberg, Drammen, Hønefoss og Fyresdal. For 2019 planlegges det også et nytt kurs i Bø i Telemark i mars.

Sted/dato og påmelding finner dere her

postboks 905, 4509 Mandal

Vakttelefoner