Arbeid pågår - Gjervoldstadvegen og Livegen

I forbindelse med utbyggingen av ny flerbrukshall ved Frøysland Skole ønsker Mandal kommune å oppgradere deler av rørnettet for vann og overvann.

Planlagt anleggsstart er 15. november, og arbeidet vil pågå til slutten av januar.

Veier påvirket

Langs Gjervoldstadvegen og Livegen vil det bli perioder med begrenset fremkommelighet. Strekningen fra Gjervoldstadveien til krysset ved Livegen vil bli utført først.

SE AKTUELT OMRÅDE MARKERT I MANDALSKARTETBerørte veier avmerket i kart

Sikkerhet

Det vil bli tilrettelagt for et lysregulert kjørefelt under gravearbeid og reasfaltering. I Livegen vil det etableres sperring mellom gangfelt og kjørebane slik at skolevegen er sikker forbi anleggsstedet.

Da veien også benyttes som skolevei, følges krav til skiltning og sikringstiltak. Dette blir gjort for å opprettholde en sikker og trygg trafikkavvikling, samt ta vare på de myke trafikanter.

Vi håper på et godt samarbeid for å få arbeidet gjennomført så smidig som mulig.

postboks 905, 4509 Mandal

Vakttelefoner