Hopp til her

Trafikksikkerhet, parkering og stengte veier under rittet

Kart over løypetrasse, stengte veier, parkering

Sammen med rittledelse, Politi, Statens Vegvesen og Mandal Parkering, gjør Mandal kommune en rekke tiltak for at rittet kan gjennomføres på en trygg og hensiktsmessig måte.

Trafikksikkerhet - din og syklistenes sikkerhet

Rittledelsen – i samarbeid med Mandal Cykkelklub – har ca 110 vakter som vil utplasseres i kryss, ved avkjørsler eller andre steder som trenger vakthold. I tillegg vil det bli benyttet sperrebånd/sperrebukker som markeringer ved avkjørsler.

Vi ber publikum og trafikanter respektere vaktenes henvisninger og avsperringer.

Stengte veier/områder

Gate/område

Fra

Til

Stengt grunnet forarbeid til rittet
Bryggegata/Torjusheigata
Det vil bli utført nødvendig veiarbeid/tilrettelegging i forkant av rittet. Bl.a. skal det legges midlertidig asfalt over rabattene i rundkjøringen Bryggegata/Torjushei. Det medfører at veien stenges deler av mandag 27.05 og deler av fredag 31.05
27. mai

Stengt grunnet rittet
29. mai
Bryggegata fra brokrysset til Nygata kl. 07.00 kl. 21.00
Adolph Tidemandsgate kl. 00.00 kl. 21.00
Deler av Ytre sandgate og Store Elvegate (merket med turkis i kartet)
(Tour of Norway for Kids)
kl. 14.00 kl. 17.00
Hele ritt-trasèen (merket med rødt i kartet)
Stenges ca 30 min før første syklist kommer og til etter at siste syklist/følgebiler har gått over mål.
ca. kl. 16.00 ca. kl. 19.00
E-39 Skarvøybroa stenges i 1 løp kl. 16.00 kl. 19.00
Stengt grunnet etterarbeid til rittet
Bryggegata/Torjusheigata
31. mai

Parkering forbudt/stengt vei

Gate/område

29. mai

Hele ritt-trasèen (merket med rødt i kartet).
Vi gjør spesielt oppmerksom på trasèen gjennom Vestnes og Livegen.
hele dagen
Parkeringsplassene i Torjusheigata, ved Andorsenhagen og ved Buen hele dagen
Det meste av P-plassen på Speidertomta hele dagen
Fri for trafikk

Torjusheigata, Giert Giertsens gate og Neseveien vil vi i tidsrommet kl 16 – 19 ha spesiell fokus på holde fri for trafikk, da disse vil bli benyttet for å lede følgebiler til P-plassene i Torjusheigata og på Speidertomta (merket med blått i kartet).

kl. 16  kl. 19

Hvor kan du parkere?

Vi oppfordrer alle mandalitter til å parkere bilen hjemme denne dagen. I tillegg vil kollektivtrafikken påvirkes, slik at egen sykkel er vel det beste fremkomstmiddel denne ettermiddagen.

Men utover nevnte 4 p-plasser holdes alle p-plasser og Parkeringshus åpne. I tillegg åpnes plassen ved Ljosheim på Skinsnes, samt at p-plassen ved Hald kan benyttes. Vi oppfordrer publikum til å være ute i god tid.

postboks 905, 4509 Mandal

Åpningstider:
Mandag - fredag kl. 09-15 (juli: 10-14)